Financiën voor Benebnooma

geschreven op maandag, 24 januari , 2011

Financiën

Stichting Support Benebnooma (SSB) heeft als primaire doelstelling om Association Benebnooma in Koudougou, Burkina Faso te ondersteunen. Onze Stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die hun kennis, kunde en vrije tijd hiervoor ter beschikking stellen.

Wij hebben geen structurele inkomsten en zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om onze activiteiten en projecten te financieren. Samenwerking met partners staat daarbij hoog in ons vaandel. Waar mogelijk zijn wij intermediair. De financiën worden verkregen via sponsoring, giften, donaties, acties en projectsubsidies.Daarbij kunnen wij altijd steun en support gebruiken.

U kunt onze activiteiten ondersteunen met een eenmalige gift op rekeningnummer: NL82 RABO 0162.4832.79 ten name van Stichting Support Benebnooma. Dat kan ook door een periodieke ondersteuning, waarvoor u contact met ons kunt opnemen via: contact@benebnooma.nl . Wij informeren u dan graag over de condities en mogelijkheden.

Adoptiekinderen:

Een andere mogelijkheid om onze stichting te ondersteunen is om een kind van het Centrum Benebnooma te adopteren via het plan "Support Children Benebnooma". Voor slechts € 15,00 per maand [dat is € 0,50 per dag] kunt u een kind de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan het onderwijsprogramma van Benebnooma. Meer informatie hierover treft u aan in de rubriek "adoptieplan" op deze internetpagina.

Wilt u meer weten? Dat kan! Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via; contact@benebnooma.nl