Omzetting huidig adoptiemodel St. Support Benebnooma

Bericht voor huidige en nieuwe adoptieouders   |   geschreven op vrijdag, 12 september , 2014

Aan ingeschreven en nieuwe Adoptieouders van Stichting Support Benebnooma.
Omzetting huidig adoptiemodel!
Eind februari brachten twee bestuursleden van SSB een werkbezoek aan onze partner in Koudougou.  Samen hebben we stil gestaan bij het functioneren van het huidig adoptiemodel. Uitkomst van het overleg is een besluit om de huidige vorm per 1 oktober om te zetten naar een breder project. SSB wil op een andere manier een bijdrage leveren aan het vergroten van onderwijskansen voor jongeren in moeilijke omstandigheden.
Tijdens ons bezoek zijn we zeer onder de indruk geraakt van het onderwijs wat thans door Benebnoomna aan 41 kinderen op de dovenschool wordt geboden. Men heeft daarvoor 4 klaslokalen ter beschikking. Benebnooma wil deze specifieke onderwijsvoorziening uitbreiden tot 6 klassen met 60 leerlingen.
SSB wil, door omzetting van het adoptieplan, bewerkstellingen dat Benebnooma elk schooljaar een bedrag ter beschikking krijgt voor het speciale onderwijs op de dovenschool. U kunt ons daarbij helpen met uw maandelijkse gift van € 15,--. Wel zullen we twee keer per jaar nadere informatie verstrekken over de voortgang van dit project. Aanmelden kan via contact@benebnooma.nl  Dank u wel.